Thursday, October 28, 2010

shopping fasa pertama

assalamualaikum...


bermula gaji bulan ni mmg ummi dah buat peruntukan khas untuk ummi beli barang keperluan anak ummi ni..untuk yg mula2 ni ummi gi beli kat sebuah kedai di bangi...sek 7...kedai ni abi yang jumpa..abi terjumpa masa abi tgk2 mudah.my...abi mmg hari2 tgk mudah.my ni..kira dah jadi macam wajib la...huhu...


nama kedai ni my little miqael...boleh klik kt sini kalau nk tgk blog dia...sebenarnya boleh juga kalau nak beli online..tapi oleh kerana kedai ni kat bangi je, boleh la kami beli secara terus..boleh tgk sendiri dan jimat kos..barang2 yang dijual pun menarik...sekarang pulak tgh wat clearance sale..dapat diskaun kalau beli lebih rm 100...


dan ummi telah menghabiskan lebih kurang rm130..(nilai ini telah dibundarkan kepada puluh yang terdekat...hehehe)...ummi ada selitkan gambar barang yang ummi beli...








ini abi yang pilih..




ni pulak ummi yang pilih..ada bib,& 2 helai romper


paling suka yang nii!!!ada juga yg 
versi dad..tapi takde size...sweet tak??



tights n socks (4 helai tight, 3pasang sock)


camni lah rupa tight tu...


kalau dipakai, jadi camni lah...
comel je kan???


inilah dia barang yg dibeli dari 
mylittlemiqael..berbaloi tak dgn harganya??


tu baru shopping fasa pertama...nnt ummi cerita lagi pasal fasa2 yang seterusnya...


p/s: memandangkan ummi takde model lagi, jadigambar model yg pakai tight tu ummi ambil dari mylittlemiqael.blogspot.com

2 comments:

  1. eh stokin kaki tu ade bape dalam tu?

    ReplyDelete
  2. stokin ke tight??kalau stokin ada 3..tight tu ada 4

    ReplyDelete

jgn malu2..sila lah tulis dengan gembira (^_~)